Naam:
Nina Delvaux

Bijnaam:
Christnina en Niña

Ik vul mijn dagen met:
Muziek: zowel luisteren als zelf spelen (dwarsfluit, piano en heb door corona ook een trompet gekocht hehe), lezen, afspreken met vrienden, series kijken als ik tijd heb (gebeurt dus niet zoveel), studeren, naar de les gaan, slapen, wegdromen en af en toe stressen.

Ik hou van:
Muziek, mijn vrienden, mijn papa (die tijdens de examenperiode al mijn favoriete, ongezonde snacks binnenhaalt), de Quick, simpele dingen, lookbroodjes halen tijdens het uitgaan, de Klimax, uitslapen en goed advies krijgen.

Ik haat:
Om 8u30 les hebben (vroeg opstaan dus), koken, mensen met lange benen die vergeten dat ik korte benen heb waardoor ik moet snelwandelen, onderweg zijn naar de bushalte en zien hoe de bus wegrijdt, te laat zijn, mensen die mij negeren en ik haat het ook als de repetitie van het orkest niet doorgaat.

Mijn droom:
Vloeiend Frans en Italiaans spreken (andere talen zijn ook mooi meegenomen)

Mijn favoriete quotes:         

“If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it.”

– Unknown

Ik hou van Translatio omdat:
Ik hou van Translatio omdat deze mensen mij met plezier in hun groepje hebben getrokken. We zijn allemaal dikke vrienden geworden op een korte tijd. Ik heb mijn grenzen verlegd en ik heb mezelf ook wat beter leren kennen. Ik kan altijd bij hun terecht als ik vragen of advies nodig heb. Zij zorgen er ook voor dat ik de tijd van mijn leven heb en geniet van het studentenleven.

Mijn studentikoos verleden:

2018-2019: Por bij Translatio

2019-2020: Quaestor bij Translatio

2020-2021: Quaestor bij Translatio

Wat ik hier per se nog kwijt wil:
Ma-ja-hie, ma-ya-hu, ma-ya-ha, ma-ya-hahah

Sluit Menu
×
×

Winkelmand